címfotó

Beépített szekrények

Tolóajtós és csuklóajtós gardróbokat, beépített szekrényeket, előszobákat, nappali bútorokat, fürdőszobai szekrényeket készítünk egyedi kivitelben. Egy mai modern lakás szinte elképzelhetetlen a méretre gyártott, a helyiség adottságaihoz maximálisan igazodó, esztétikus és praktikus pakolási lehetőséget biztosító beépített szekrények nélkül. Az ajtófelületek egyaránt kérhetőek normál és magasfényű bútorlapból, lacobel üveggel és akár tükrös felülettel is.

Minőségi ajtónyitó rendszerrel

Gardróbszekrény a hálóban Az elhúzós ajtajú beépített szekrény a legnépszerűbb, leggyakrabban rendelt típus, mivel nyitott állapotában sem foglal több helyet, mint csukott ajtókkal. A műanyag sínrendszerű ajtók idővel elkopnak, nyitásuk nehézkessé, akadozóvá válik, így mi kizárólag időtálló, alumínium sínrendszert alkalmazunk a tolóajtók kivitelezésekor. Méretre készült szekrényeink ragasztott szerkezete időtálló, erős tartást biztosít. Bemutatótermünkben megtekintheti kiállított gardróbszekrényeinket és kipróbálhatja a tolóajtók mechanikáját is működés közben.

Kiegészítők széles választéka

Ajtónyitó rendszerünkhöz számos kiegészítő tartozik, melyekkel egyedibbé teheti gardróbszekrényét.

Klasszikus gardrób
  • Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil.
  • Az ajtó alján végigfutó alumínium profil.
  • Az ajtó felületébe illeszthető alumínium profil, mellyel megosztható az ajtó felülete (péládul több színűre, vagy tükrös-teli részekre)
  • A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe, ami megakadályozza a ruhák porosodását.

A fenti elemek beépítésével rendkívül esztétikus, igényes tolóajtós gardrób szekrény készíthető, amely körben alumínium lezárással rendelkezik, könnyedén működtethető, és hosszú élettartamú.

Belső kialakítás az Ön igényei szerint

A beépített szekrény belső felépítése teljes mértékben az Ön igényei szerint történik. A klasszikus, polcos-akasztós kialakítás mellett tudunk biztosítani:

Gardróbszekrény
  • fentről lebillenthető ruhaliftet,
  • kihajtható nadrágtartót,
  • fém cipőtartót,
  • fém kosarat,
  • belső fiókokat,
  • és számos további kiegészítőt.

A gardróbszekrények felső polcain a ritkábban használt, míg alsó, könnyebben elérhető polcain a gyakran használt ruhaneműk, használati tárgyak is praktikusan tárolhatók.

Várjuk megkeresését

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és e-mailben elküldi szekrénye befoglaló méreteit (szélesség, magasság, mélység), akkor szívesen küldünk Önnek egy előzetes árajánlatot és ingyenes 3D látványtervet. Vevőink visszajelzései szerint is kiváló minőség mellett kedvező árakat tudunk biztosítani termékeinkre. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket: 06-70-369-9275