címfotó

Konyhabútorok

Konyhastúdiónk egyaránt foglalkozik MDF, tömörfa és bútorlap konyhák tervezésével, gyártásával, illetve beépítésével. Bemutatótermünkben megtekintheti konyhabútorainkat a bútorlapos, klasszikus, tömörfa típusoktól egészen a modern, magasfényű, exkluzív darabokig.

MDF konyhák

MDF konyha Az MDF-lap (angolul: medium-density fibreboard, "közepes sűrűségű farostlemez") farostból, nagy nyomáson préselt fa-agglomerált lap. Legtöbben MDF konyhabútor tervezése miatt keresnek fel minket, ami teljesen érthető, hiszen kifejezetten kedvező áron érhetők el ezek a tartós, kitűnő megjelenésű bútorok. Az MDF híres a széles minta- és színválasztékáról, amihez kiváló minőség társul. Bármilyen stílusban készíthetünk Önnek MDF konyhát. Mintegy 60 szín és hozzávetőleg 40 marásminta közül választhat, ennek köszönhetően a kész konyhabútor biztosan meg fog felelni ízlésének.
Részletesen az MDF konyhákról >>>

Tömörfa konyhák

tömörfa konyha A tömörfa időtálló és sosem megy ki a divatból. Konyhastúdiónk az elérhető legmagasabb minőségű ajtókat használja. Bár magasabb árfekvésű, mint MDF-ből vagy bútorlapból készült társai, egy tömörfa konyhabútor életre szóló befektetés, mely akár 50 éven keresztül is megőrzi szépségét.
Részletesen a tömörfa konyhákról >>>

Bútorlap konyhák

Bútorlap konyha A cégünk által gyártott bútorok között egyre nagyobb szerepet kapnak a bútorlap ajtókkal készült konyhabútorok. Sokan régi tapasztalatok alapján idegenkednek a bútorlapból készült termékektől. Bizonyára Ön is látott már lepattogzott élfóliákat, és a 30-40 évvel ezelőtti színeket sem tekinthetjük már megnyerőnek ebben a kategóriában. Azonban ma már ezeket a bútorokat más anyagokból készítjük, és legfőképpen más élmegmunkálással. Modern technológiával 2 mm-es, nagyon erős élzárást alkalmazunk. Az éleket marjuk, ezáltal a szélek kissé kerekítettnek tűnnek. A bútorlap elemek tartósságban ma már felveszik a versenyt a fóliás MDF anyagokkal. Előnye még az MDF-nél is nagyobb színválaszték, valamint hogy bármilyen méretű és alakú bútor kialakítható a cégen belüli szabásnak, éllécezésnek köszönhetően. Ha magasfényű bútorajtókat szeretne, ugyancsak széles termékkínálat áll rendelkezésére. Egy jó fogantyú- és színválasztással egy igazán modern, korszerű bútorlap konyhát tudunk készíteni Önnek.
Részletesen a bútorlap konyhákról >>>